Welkom bij uw SEO-leertraject Amsterdam!

zoekmachineoptimalisatie

U haalt het meeste uit deze gids als uw wens om zoekmachineoptimalisatie (SEO) te leren alleen wordt overtroffen door uw bereidheid om concepten uit te voeren en te testen.

Deze gids is ontworpen om alle belangrijke aspecten van SEO te beschrijven, van het vinden van de termen en woordgroepen (trefwoorden) die gekwalificeerd verkeer naar uw website kunnen genereren, tot het vriendelijk maken van uw site voor zoekmachines tot het bouwen van links en het vermarkten van de unieke waarde van uw site. .

De wereld van zoekmachine optimalisatie is complex en verandert voortdurend, maar je kunt de basis gemakkelijk begrijpen, en zelfs een kleine hoeveelheid SEO-kennis kan een groot verschil maken. Gratis SEO-onderwijs is ook overal beschikbaar op internet, ook in handleidingen als deze! (Woohoo!) Combineer deze informatie met wat oefening en je bent goed op weg om een slimme SEO te worden.

 

searchclicks

 

De basisprincipes van zoekmachineoptimalisatie 

Ooit gehoord van de behoeftenhiërarchie van Maslow? Het is een theorie uit de psychologie die de meest fundamentele menselijke behoeften (zoals lucht, water en fysieke veiligheid) voorrang geeft boven meer geavanceerde behoeften (zoals achting en sociale verbondenheid). De theorie is dat je de behoeften aan de top niet kunt bereiken zonder eerst te zorgen dat aan de meer fundamentele behoeften wordt voldaan. Liefde maakt niet uit als je geen eten hebt.

Onze oprichter, Rand Fishkin, heeft een soortgelijke piramide gemaakt om uit te leggen hoe mensen met SEO moeten omgaan, en we hebben het liefkozend de “hiërarchie van de SEO-behoeften van Mozlow” genoemd.

 

Lees meer? Ga naar https://searchclicks.nl/

Leave a Reply

Your email address will not be published.