Toiletwagen huren

Als je van plan bent een evenement te organiseren en verwacht je nogal veel bezoekers? Vergeet dan niet een toiletwagen te huren. Je hebt tegenwoordig verschillende opties en toiletwagen huren betekent dat de mobiele toiletten zowel gebracht als na afloop weer opgehaald worden. Behalve toiletwagens is het zeer verstandig om voor mannen een of meerdere plaszuilen te huren.

Toiletwagens huren: vaak geen overbodige luxe

Zelf vind je het toch ook heel ergerlijk als je ergens bent en blijkt dat er niet voldoende toiletten beschikbaar zijn. Zeker bij een evenement waar ook nog eens gedronken wordt is een of meerdere toiletwagens huren beslist geen overbodige luxe. Op het gebied van het huren van mobiele toiletten is tegenwoordig heel veel mogelijk. Doorgaans worden complete toiletwagens verhuurd, die in zowel groot als kleiner formaat beschikbaar zijn.

Geen afvoer? Huur dan een opvangbak

Grote of kleine toiletwagen huren betekent dat je beschikt over een toiletwagen met zowel dames- als heren toiletten en een afvoerslang die je op de riolering aansluit. Verder is er stromend water in de toiletwagen en uiteraard zijn de toiletwagens verlicht. Mocht je geen afvoermogelijkheden hebben, dan kun je bij de toiletwagen een opvangbak huren. Toiletwagens huur je vaak flexibel; voor een dag of voor meerdere dagen.

Tol toiletpapier per toilet en zeep

Uiteraard wordt ervoor gezorgd dat de toiletwagens gemakkelijk te betreden zijn. Dit gebeurt meestal door het plaatsen van trapjes voor de deuren van de dames- en herentoiletten. Behalve dat mensen naar het toilet kunnen, beschikken de standaard toiletwagens over een rol toiletpapier per toilet en is er ruimte gemaakt voor een wasbakje met zeepdispenser dat uiteraard ook is voorzien van zeep. Ook zijn handdrogers aanwezig. Kortom; je kunt gewoon op een normale wijze naar het toilet en na afloop ook gewoon je handen wassen.

Overweeg zeker ook het huren van plaszuilen

Vaak dient de toiletwagen na afloop van het evenement door de huurder schoongemaakt te worden. Voor een meerprijs kun je er ook voor kiezen dit door de verhurende partij te laten doen. Behalve toiletwagens voor mannen en vrouwen kun je ook het huren van een of meerdere plaszuilen voor de mannen overwegen. Dan weet je in elk geval dat de doorstroming sneller verloopt en er geen lange wachtrijen voor de toiletwagens ontstaan. Bovendien voorkom je zo dat mannen hun heil ergens in de bosjes rondom het evenemententerrein zoeken, iets dat onwenselijk en zelfs bij wet verboden is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.