honda civic

Accu honda civic bij Hybride Accu’s Specialist

 

Meestal werken elektrische voertuigen op snelwegen met de twee krachtbronnen van een verbrandingsmotor en een elektromotor.  De elektromotor wordt gebruikt om de motor te helpen bij het optrekken, het beklimmen van heuvels, stoppen en vertragen. De elektromotor vervangt de motor niet, maar vult hem aan en uiteindelijk zijn de prestaties van het voertuig het belangrijkste sturende element. Hybride voertuigen zijn uitgerust met dure en complexe elektronische regelsystemen en deze concentratie op het voertuig zorgt ervoor dat de waarschuwingen en veiligheidsvoorzieningen niet worden uitgeschakeld wanneer het voertuig in het verkeer is. Zoals hierboven opgemerkt, wordt de hybride in hybride voertuigen aangevuld met een verbrandingsmotor, en het voertuig moet met een van beide krachtbronnen kunnen werken om het gebruik van beide krachtbronnen te maximaliseren en het verbruik van de niet-hernieuwbare energie te minimaliseren.

 

Accu honda civic

 

Bij de keuze van het type brandstof wordt rekening gehouden met het feit dat hybride voertuigen over het algemeen op een combinatie van verschillende krachtbronnen rijden, maar er is altijd een verbrandingsmotor en een elektromotor. Hybride voertuigen zijn ontworpen om brandstof en energie te besparen, en op die manier worden ze als milieuvriendelijker beschouwd dan auto’s die uitsluitend op benzine rijden. Het vermogen van hybride voertuigen om brandstof te besparen heeft de aandacht getrokken van veel autofabrikanten, hetgeen heeft geleid tot de aangepaste fabricage van hybride auto’s voor specifieke landen en regio’s. Autofabrikanten bedenken manieren om betaalbare voertuigen te produceren op basis van hun bestaande motoren die in staat zijn de extra functies van het hybride voertuig te ondersteunen. Verschillende onderdelen en functies van het hybride voertuig zijn ontworpen om energie te besparen, emissies te minimaliseren en de krachtbronnen op het best mogelijke moment te gebruiken.

De motor van een hybride voertuig is ontworpen om licht en toch krachtig te zijn. Hij wordt met de hand gebouwd en is gemaakt van materialen die de ideale balans bieden tussen prestaties en lichtgewicht ontwerp. Op die manier kan het voertuig milieuvriendelijk reageren. Het hybride voertuig stelt de bestuurder in staat uit een aantal energiebronnen te kiezen, waardoor tegelijkertijd de beste combinatie van brandstofverbruik en vermogen wordt verkregen. De manier waarop het voertuig werkt, is geoptimaliseerd om de bestuurder in staat te stellen met behulp van het computerscherm door een gecompliceerd terrein te navigeren. Dit soort voertuig is ook goed uitgerust om te kunnen omgaan met soepele en gecontroleerde veranderingen in het weer.

 

 

Hybride voertuigen ondergaan strenge laboratoriumtests, waaronder druk- en temperatuur tests, om ervoor te zorgen dat ze de best mogelijke kilometer prestaties leveren. Het effect van de labo’s en het aantal kilometers dat ze kunnen afleggen is verbazingwekkend. De eerste openbare tests op de weg van de 2010 Hybrid Van-modellen werden in 2008 in de Verenigde Staten uitgevoerd. De resultaten van de uiterst strenge tests werden gepubliceerd en zijn beschikbaar op het internet. Canadese en Europese autofabrikanten zouden deze informatie zeer binnenkort moeten zien. Meer informatie ga naar ons website¬†